Αξεσουάρ
DorianGray.gr

Το Ιούλιο του 2016 δημιουργήσαμε το φυσικό μας κατάστημα «Dorian Gray accessories» εμπνευσμένο από το «Πορτρέτο του Dorian Gray» του Όσκαρ Ουάιλντ, όπου ο Dorian πούλησε την ψυχή του για τη νεότητα και την ομορφιά.

Αγαπημένο αξεσουάρ του καταστήματος, το κόσμημα! Και τα ονόματά μας Μαρία και Γιώργος.

Μέρα με τη μέρα, μέσα από την προσωπική επαφή με τους πελάτες, διαπιστώσαμε την ανάγκη της αγοράς, να έχει πρόσβαση σε μεγάλες συλλογές κοσμημάτων, προσιτής τιμής και ποιότητας.

Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να «οργώνουμε» την αγορά ώστε να επιλέξουμε την καλύτερη ποιότητα μετάλλων, τα πιο σύγχρονα αλλά και τα πιο διαχρονικά κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες, τα οποία να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς να αποχρωματίζονται και κυρίως χωρίς να δημιουργούν αλλεργίες. Και μαθαίνοντας μέσα από τα λάθη μας επιλέξαμε για συνεργάτες τους καλύτερους.

Στόχος μας να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς για κάθε φύλλο και κάθε ηλικία. Από τα πιο hot μοδάτα έως και τα πιο κλασικά κομμάτια, προσφέροντας υψηλή αισθητική σε προσιτό για όλους κόστος.

Ως εξελισσόμενη εταιρία στο χώρο της μόδας, οι συλλογές μας αποτελούν εξαιρετική επιλογή ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του σύγχρονου κοσμήματος.

Η συνεργασία μας με δυο ελληνικές εταιρίες κατασκευής κοσμημάτων μας κάνει υπερήφανους που στηρίζουμε την ελληνική οικονομία ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να σας παρέχουμε τη μοναδικότητα, την καλαισθησία και τον δυναμισμό που προσφέρει το χειροποίητο κόσμημα.

Με γνώμονα όλα αυτά και με «όπλο» το ενδιαφέρον σας προς το «Dorian Gray» αλλά και την εμπιστοσύνη σας προς τα πρόσωπά μας, αποφασίσαμε να κάνουμε πιο προσβάσιμη την επικοινωνία μας δημιουργώντας το διαδικτυακό «Dorian Gray accessories» με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση σας.

Και όχι, ένα online κατάστημα, δεν είναι απρόσωπο. Είμαστε εδώ! Επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, μπορούμε μέσα από την εμπειρία μας να σας καθοδηγήσουμε στο σωστό για εσάς κόσμημα αυτό που θα αναδείξει το δικό σας προσωπικό στυλ.

Το στοίχημα με τον εαυτό μας;

Την επόμενη μέρα να μπορούμε να σας «κοιτάμε στα μάτια».

Μπέμπη Μαρία
Φαλέγκος Γιώργος